Collega's delen hun dagelijkse Crossuite beleving

Denk je er aan om over te stappen naar Crossuite? Overtuig jezelf door ongefilterde, oprechte ervaringen te lezen van enkele van onze talloze gebruikers.

Ontdek het zelf

Deze medische praktijken houden van ons!

Menno Segers

Menno Segers

Chiropractie Den Bosch

Wat betekent Crossuite voor je dagelijkse werking?


Met Crossuite ben ik in al mijn patiënt gerelateerde administratie voorzien. Mijn dossiers en vragenlijsten zijn zoals ik ze zelf wil hebben en als ik iets aangepast wil hebben staat het team klaar om dat snel voor me te doen.

Meer Minder
Nicole Zoontjes

Nicole Zoontjes

Acupunctuur Mierlo

Wat betekent Crossuite voor je dagelijkse werking?

Crossuite ondersteunt mij heel goed in de dagelijkse praktijkvoering. Het agendabeheer en de daaraan gekoppelde facturatie bespaart veel tijd en voorkomt fouten. Cliënten ontvangen afspraakbevestigingen, herinneringen en nota's via de mail. Dit werkt super efficiënt. Cliënten ervaren het als prettig en waarderen de professionele werkwijze. Het papierendossier heb ik ondertussen volledig vervangen door het elektronische dossier in Crosssuite. In eerste instantie was ik wat terughoudend om dit te doen. Maar al vrij snel zag ik het enorme voordeel. Ik heb nu alle gegevens van de cliënt bij de hand en hoef geen dossiers te zoeken of op te bergen.

Meer Minder
Eddy De Smedt

Eddy De Smedt

Acupunctuur Eddy De Smedt

Wat betekent Crossuite voor je dagelijkse werking?

Crossuite is voor mij een onmisbare tool voor de dagelijkse werking van de praktijk. Snel, overzichtelijk en tal van tools en features die het beheren van de praktijk ( online agenda, patientendossiers, automatische mailing, boekhouding…) een pak aangenamer maken. Daarenboven zeer gebruiksvriendellijk en – niet onbelangrijk – als het toch eens nodig is, een helpdesk die werkt!

Meer Minder
Kateleine Straetemans

Kateleine Straetemans

Kine Pelt

Wat betekent Crossuite voor je dagelijkse werking?

Het geeft een mooi overzicht van je dag. In de duidelijke agenda is plannen makkelijk en ook overzichtelijk voor de collega’s door het gebruiken van de “slots”. Via het register en de vlaggen krijg je een mooi overzicht van je administratieve taken van de dag. Maandelijks is voor ons het financiële luik een echte meerwaarde aangezien onze praktijk werkt met een derdebetalersregeling voor al onze patiënten.
 

Meer Minder
Marie-Sophie Hiemstra

Marie-Sophie Hiemstra

Praktijk Acupunctuur

Wat betekent Crossuite voor je dagelijkse werking? 

Crossuite betekent voor mij onbezorgd patiënt gegevens verwerken. Voor Crossuite moest ik elke keer een back-up maken en had ik veel zorgen over het veilig bewaren van de gegevens. Crossuite is heel gebruikersvriendelijk. Kan makkelijk documenten in hdossier opslaan, zoals foto’s van de tong of medicijnlijsten. Als mijn laatste patiënt de deur uit is, ben ik ook echt klaar. Alle gegevens staan in Crossuite en dat geeft een heerlijk gevoel. Einde van de dag controleer ik nog even of de juiste consulten genoteerd staan. Einde de maand gaat in 1x het bestand naar Infomedics die de facturatie voor ons doet. Kortom Crossuite betekent voor mij onbezorgd verwerken van alle benodigde administratie in onze praktijk, waardoor ik mij volledig om mijn patiënten kan focussen

Meer Minder
Nancy Huls

Nancy Huls

Chiro/Fysio Nijmegen

Wat betekent Crossuite voor je dagelijkse werking?

Crossuite zorgt ervoor dat wij op ieder gewenst moment inzage hebben in de planning, patiënten dossiers en financiën van onze praktijk. Voor zowel de behandelaars als de assistentes is de agenda duidelijk en overzichtelijk.

 

Meer Minder
Lindsay Vermeersch

Lindsay Vermeersch

Praktijk 72

Wat betekent Crossuite voor je dagelijkse werking?

Crossuite betekent voor onze dagelijkse werking; een vlotte administratie van de praktijk. Waarbij elke therapeut op een gemakkelijke manier zijn dossiers in orde kan zetten. Op een zo efficiënte mogelijke manier. Daarnaast is het een zeer fijn gevoel dat je backup-up hebt van een zeer klantgerichte helpdesk. Ik ben er ook zeker van dat crossuite het ideaal programma is om mee te evolueren met de groei van de praktijk, er wordt geluisterd naar onze noden en samen gekeken naar goede oplossingen. Ik heb het gevoel dat ik mee ben voor de digitale toekomst.
 

Meer Minder
Sylvie Van Giel

Sylvie Van Giel

Instatera - Podologie Sylvie van Giel

Crossuite vereenvoudigt de administratie van de dagelijkse werking binnen mijn praktijk wat resulteert in tijdswinst. Door gebruik te maken van de online boekingen, vermindert de druk op de telefoon aanzienlijk en zijn we 24/7 boekbaar.

Tammy de Koekkoek

Tammy de Koekkoek

Chiropractie Soest

Een buitengewoon behulpzaam en geduldig support team! Dank jullie wel!

Jo Parmentier

Jo Parmentier

Ostejopathie

Fantastisch programma dat zowel op het vlak van dossiers als op het vlak van administratie & communicatie naar de patiënt toe, heel veel mogelijkheden biedt.
Een must vandaag de dag waar digitalisering een grote rol speelt.
Het vereenvoudigt je werk, spaart tijd uit en zorgt voor een professionele uitstraling van je praktijk.
Bovendien staat een zeer vriendelijk en professioneel team elke dag klaar om je bij te staan indien er problemen zijn (wat eigenlijk zelden het geval is), om je te begeleiden doorheen het programma en zijn mogelijkheden of aanpassingen te doen naar jouw individuele wensen.
TOP!

Stefan Bonroy

Stefan Bonroy

Chiropractie Bonroy

Ik ben zeer tevreden over het gebruik van Crossuite voor mijn praktijkbeheer.
Zeer goed platform met vele mogelijkheden. Fijn in gebruik en neemt werk uit handen. Zeer goede en duidelijke hulp van de helpdesk bij vragen. Als er iets is wordt het snel en vakkundig aangepakt en opgelost. Absolute aanrader.

Louise Bokkinga

Louise Bokkinga

Osteopathie Bokkinga

Zeer tevreden over het programma Crossuite, welke ik in mijn osteopathie praktijk gebruik. Daarnaast altijd binnen een paar uur reactie als er problemen zijn, welke snel worden opgelost. Fijn!

Bjorn Dennissen

Bjorn Dennissen

Promove Rugzorg

Ik ben blij met Crossuite als software voor mijn praktijk. Een plus vind in het dat je een eigen protocol kan opmaken voor behandeling en/of onderozje en door crossuite kan laten implementeren.
De service desk is snel en makkelijk bereikbaar.

Agnes Heerkens

Agnes Heerkens

Acupunctuur en Natuurgeneeskunde

Prima werkend systeem en altijd goed in service en oplossen van problemen. Goed en snel bereikbaar

Andres Ruttens

Andres Ruttens

Movenda

Wat betekent Crossuite voor je dagelijkse werking?

Crossuite bevat alles wat wij nodig hebben om onze praktijk te besturen. Dit van een online agenda, automatische afspraak bevestingingsmails tot facturatie en boekhouding.

 

Meer Minder
Myriam Herroelen

Myriam Herroelen

Kiné & Osteopraktijk Herroelen

Wat betekent Crossuite voor je dagelijkse werking?

Crossuite betekent vooral voor mij de zorgen kunnen loslaten en tevens overlaten aan professionals die ons begeleiden met onze IT ondersteuning en agendabeheer. "Ieder zijn vak“-gevoel heb ik met Crossuite heel duidelijk. Zoals wij ons bezighouden met het medische, staat Crossuite altijd klaar met waarin zij goed zijn namelijk hun vak. Vroeger was ons computersysteem een bron van ergernis en nu mijn vriend geworden.

 

Meer Minder
Bo Prins

Bo Prins

De Kinesisten

Zeer sterk programma, oneindig veel mogelijkheden en altijd mee met de laatste innovaties. Customer support is top, supersnelle service, je kan er met elke vraag terecht en de persoonlijke aanpak is geweldig.

Elke de Jong

Elke de Jong

Kinewink

Snelle service, veilige manier van kwetsbare data te gebruiken/op te slaan en prijs/kwaliteit dik inorde!

Ronny Lenjou

Ronny Lenjou

Kinecenter

Als grote kinesitherapie praktijk zijn wij enkele jaren geleden overgestapt naar Crossuite. Bij Crossuite merk je een snelle en op maat gemaakte service. Altijd vriendelijk en snel geholpen. Online programma dat dus mee is met de tijd. Vaak nieuwe aanpassingen die het administratieve werk aangenamer maken. Als kinesisten willen wij vooral mensen behandelen en is het fijn dat een heel support team klaar staat bij eventuele onduidelijkheden. Thanks Crossuite!

Nathalie Kaes

Nathalie Kaes

Kinesitherapie Kaes

Wij zijn met onze praktijk al jaren een tevreden klant van Crossuite. Als ik Crossuite vergelijk met andere software programma's ondervinden wij als groepspraktijk meerdere voordelen: je kan overal en altijd inloggen op eender welk toestel, het is mogelijk om in het programma meerdere disciplines toe te voegen, gemakkelijk telefonisch bereikbaar, altijd vriendelijk en hun service is gewoonweg uitstekend. Ze loggen in op je computer om te kijken wat het probleem is en het is onmiddellijk opgelost. TOP!!!!!!

Hanne De Schacht

Hanne De Schacht

Kine in Form

Makkelijke software met veel mogelijkheden. Daarnaast een team die je sterk en vlot ondersteunt bij vragen en problemen. Wij gebruiken Crossuite al enkele jaren en zijn hier erg tevreden over!!

Karolien Gielen

Karolien Gielen

Kynergie

Al verschillende jaren klant van crossuite. Super tevreden. Super service. Top team!

Tom Ivens

Tom Ivens

Effort

Wat betekent Crossuite voor je dagelijkse werking?

Ik vertrouw voor mijn administratie volledig op het programma. De handige app geeft me ook een volledige toegang tot mijn agenda als ik op huisbezoek ben. De link met Physitrack en de online agenda worden door mijn patienten enorm geapprecieerd.
 

Meer Minder
Bruce Fritz

Bruce Fritz

Sportpraktijk Bruce Fritz

Super professioneel, klant vriendelijk en doelgericht. Staan altijd snel voor je klaar en denken in mogelijkheden. Een echte aanrader!

Text when old browser is detected Download modern browser now