Simply Clever Practice

Futureproof praktijkbeheer met Crossuite.
Gewoonweg de enige echt slimme 100% online oplossing in de praktijk.

Probeer het zelf!

Een waaier aan mogelijkheden

Automatiseer de meest voorkomende en repetitieve taken in je praktijk. Bouw met Crossuite een workflow in je dagelijkse handelingen zodat alle patiënten dezelfde kwaliteitservaring krijgen.
Beheer je agenda sneller en efficiënter dankzij de krachtige en flexibele kalender. Met geautomatiseerde communicatie stuur je brieven, herinneringen, nieuwsbrieven en meer. Zo mist niemand nog een afspraak.
Behoud op elk moment het overzicht op je financiën en integreer Crossuite naadloos met je boekhoudsoftware. Vlotte en correcte afrekeningen, notatemplates, automatische opvolging van betalingen en herinneringen, financiële overzichten, lijsten voor de accountant en nog veel meer.
Herdefinieer de interactie tussen patiënt en praktijk. Geef je patiënten toegang tot een betrouwbaar online platform waarop ze afspraken kunnen maken, afrekeningen opvolgen, een digitaal intakeformulier invullen of hun zorgstatus raadplegen.

Enkele bevredigende statistieken

Na 16 jaar aanwezigheid op de markt zijn we trots op een aantal indrukwekkende statistieken.

10000

Gebruikers

13

Landen

98

% klanttevredenheid

Een multidisciplinair platform

Een multidisciplinaire praktijk? Voor elke medische discipline is Crossuite afgestemd op jouw behoeften. Verbind de verschillende disciplines binnen één en dezelfde praktijk met het all-in-one platform. 

Deze medische praktijken houden van ons!

Text when old browser is detected Download modern browser now