Online patiëntenportaal

Dankzij Crossuite’s slimme patiëntenportaal hou je eenvoudig en makkelijk contact via videoconsultaties. Voor patiënten ook dé tool om snel hun afspraken te checken, nieuwe afspraken te maken of eenvoudig een intake in te vullen ter voorbereiding van hun behandeling.
Met Crossuite kies je voor een interactieve praktijk!

Ontdek het zelf!

Bereikbaar

Veilig

Interactief

Maximale efficiëntie

Met onze online boekingen en digitale intakes geeft u de patiënt de kracht,
om binnen welafgebakende grenzen, tijdswinst voor jou te crëeren.
Focus op kritische taken terwijl je via Crossuite de patiënt interactief bindt aan de praktijk.

Online boekingen

Laat snel en eenvoudig 24/7 online afspraken plannen door de patiënt zelf met behoud van de volledige controle over jouw agenda. Het gebruiksgemak verlaagt de drempel voor nieuwe patiënten en biedt comfort aan bestaande patiënten. Ze hoeven immers nooit meer te wachten om een afspraak in te plannen. 

Digitale intakes

Bespaar kostbare tijd door jouw patiënten op voorhand jouw persoonlijke intakeformulier te laten invullen. Hun gegevens worden vervolgens automatisch en veilig opgeladen in hun dossier. Je zal merken dat je niet alleen tijd wint, maar dat ook de gegevens veel accurater zullen worden ingevuld.

 

Videoconsultaties

Contacteer je patiënten snel en eenvoudig via de videoconsultatie. Deze beveiligde omgeving is de ideale manier om face-to-face je patiënten persoonlijk vanop afstand bij te staan

Veilig en beschermd

Crossuite is NEN7510 goedgekeurd. We borgen de levensbelangrijke kwaliteitscriteria betreffende dienstverlening in de zorgsector.

Online afspraken beheren

Ook vanuit het patiëntenportaal kan jouw patiënt eenvoudig en 24/7 zijn afspraken beheren. Een overzicht van de afspraken voor de patiënt en zijn familieleden, afspraken annuleren binnen een toegelaten tijdspanne, snel een nieuwe afspraak maken, zijn super handige mogelijkheden die je ontzorgen als therapeut.

AVG/GDPR Informed consent

Jouw patiënten een informed consent of een verwerkersovereenkomst laten teken gebeurt eenvoudig via het patiëntportaal. Op deze manier zijn de noodzakelijke wettelijke administratieve zaken reeds afgehandeld voor de eerste behandeling. Je kan je nu focussen op wat echt telt: jouw patiënt.

 

Text when old browser is detected Download modern browser now