Digitaal communiceren in je praktijk

Om je patiënten optimaal te begeleiden in hun zorg, is communicatie essentieel. Crossuite laat je toe om snel en eenvoudig vanuit de software met je patiënten en collega’s te communiceren.

Probeer het nu!

Gepersonaliseerd

Geautomatiseerd

Veilig

Minder no-shows

Met automatische afspraakherinneringen via Email en SMS voorkom je onnodig omzetverlies.
De patiënt vergeet minder zijn afspraak én ondervindt een betere dienstverlening.

Een betere klantenbinding

Met de mogelijkheid tot het eenvoudig versturen van verjaardagswensen of een efficiënte opvolging van de behandeling via email of SMS verhoog je de band met de patiënt

 

Nieuwsbrieven via o.a. mailchimp

Met de mogelijkheid om je communicatielijsten te delen met externe tools zoals o.a. Mailchimp, krijg je alle tools in handen om eenvoudig met enkele kliks, je patiënten te informeren over het nieuws binnen de praktijk.

 

Gepersonaliseerd

Je praktijk heeft haar eigen communicatiestijl. Alle communicatie is aanpasbaar naar wens. Verder pas je jouw eigen huisstijl toe in al de communicatie voor een beste patiëntervaring in je praktijk. 

Elke dag een back-up

Al jouw data is veilig, elke dag opnieuw.

Communiceer efficiënter

Een verregaande automatisatie laat jou toe om efficiënt en correct een aangepaste communicatie uit te sturen en dit op het juiste moment. Denk aan het versturen van rekeningen en betaalherinneringen. Of aangepaste communicatie voor de eerste afspraak, een speciaal behandeltype, een welbepaalde locatie, of bij het niet nakomen van een afspraak.

 

Ehealthbox

Geen extra installaties of tools: Verstuur je behandelverslagen veilig en rechtstreeks vanuit Crossuite via de eHealthbox naar de huisarts. 
Crossuite is gehomologeerd door de Belgische overheid.

Text when old browser is detected Download modern browser now