Crossuite als eerste door het RIZIV over de volledige lijn goedgekeurd voor alle eHealth-diensten

Na een procedure van twee jaar met verschillende strenge tests en examens, werd de software van Crossuite door het RIZIV als eerste én enige volledig goedgekeurd voor alle eHealth-toepassingen. Je bent dus niet alleen verzekerd van je telematicapremie, het platform van Crossuite maakt je leven als kinesist ook een pak eenvoudiger.

 

 

Waarom past Crossuite ook bij jou?

Crossuite is in tegenstelling tot andere spelers (zoals Corilus CareConnect , CGM en KineQuick) nu al helemaal klaar om mee op de eHealth-kar te springen. We zijn de eerste en enige aanbieder die volledig in orde is met alle registratiecriteria opgelegd door de overheid. We scoren over de hele lijn waardoor jij er 100% zeker van bent dat je ook in 2023 een tegemoetkoming in de kosten van je softwarepakket ontvangt. Met de software van Crossuite ben je helemaal klaar voor de toekomst en een moderne, digitale praktijk. Bovendien staan we voor jou klaar zoals jij voor je patiënten klaarstaat. 

Meer weten?

Geautomatiseerd

Gehomologeerd

Veilig

eHealth

De software van Crossuite laat toe om snel en eenvoudig met alle ehealth diensten te communiceren en te connecteren. En dat in een 100% beveiligde omgeving. We sommen onze tools nog eens op:

  • eHealthbox: Verstuur behandelverslagen veilig en rechtsteeks vanuit Crossuite via de eHealthbox naar artsen of collega's. Zonder extra installaties of tools.
  • MyCarenet: Vraag de verzekerbaarheid van je patiënt op met een enkele klik.
  • eHealth adresboek: Je hebt altijd een up-to-date contactenlijst van alle artsen, medici en paramedici bij de hand.
  • eHealth Hubs: Krijg in realtime, veilige toegang tot medische documenten van je patiënt. Dankzij gegevens van zorginstellingen uit heel België. Een handig tool om een ​​totaalbeeld van de gezondheid van patiënten te krijgen. 

Meer informatie over onze eHealth-integraties vind je  hier .

 

Text when old browser is detected Download modern browser now