Homepage / Disciplines

Crossuite: software op maat voor tal van medische disciplines

Elke dag opnieuw steunen tal van zorgverstrekkers uit verschillende medische disciplines op Crossuite voor het beheer van hun praktijk.

We bieden oplossingen voor kinesie, fysiotherapie, osteopathie, chiropraxie, logopedie, podologie, acupuntuur, orthomoleculaire geneeskunde, manuele therapie, huidtherapie, haptotherapie, diëtetiek, psychologie en meer.

Ook multidisciplinaire groepspraktijken, gezondheidscentra of samenwerkingsverbanden binnen regio's worden volledig ondersteund met de samenwerkingsmogelijkheden binnen het Crossuite-platform.

Omgeving op maat

Elke medische en therapeutische discipline heeft een eigen karakter en vergt een oplossing op maat. Als zorgverstrekker benadert u bovendien uw patiënten op een specifieke manier.

Daarom is Crossuite gespecialiseerd in geïndividualiseerde medische zorgoplossingen die afgestemd worden op uw persoonlijke werkwijze en uw wensen.

Zo kunnen we de beste resultaten garanderen voor uw praktijk.

 

KineO voor Kinesitherapie
KineO voor Kinesitherapie

Om uw agenda en patiëntendossiers eenvoudig en efficiënt digitaal te beheren kiest u KineO.

Wist u trouwens dat KineO het eerste gehomologeerde pakket is, die zich volledig in cloud bevindt? Geen gedoe meer met backups, vpn verbindingen of niet werkende server. Kineo is uiterst gebruiksvriendelijk en de klok rond beschikbaar via pc, Mac, tablet of smartphone.

Agendabeheer, nomenclatuur, voorschriften, getuigschriften, communicatie, briefwisseling, aanvragen en goedkeuringen, scanning, Okido-dossiervoering, ...
mogelijkheden genoeg met KineO.

Ontdek KineO

OSTEOnline voor Osteopathie
OSTEOnline voor Osteopathie

Doe net als vele honderden collega's en kies voor OSTEOnline, het eerste platform in de cloud voor het beheer van privé- en groepspraktijken.

Als marktleider garanderen we dossierbeheer op uw maat, een gebruiksvriendelijke agenda, nieuwsbrieven en afspraakherinneringen, financiële opvolging, afspraakboekingen en digitale intakes via uw website.

Gebruikt u liever vooraf gedefinieerde structuren gebaseerd op protocollen zoals IAO, NVO, Sutherland of De Bakker? Ook dat kan.

U hebt altijd toegang tot OSTEOnline via pc, Mac, tablet of smartphone. Handig én gebruiksvriendelijk.

Ontdek OSTEOnline

ChirO voor chiropractie
ChirO voor chiropractie

Als chiropractor wilt u efficiënt uw dossiers kunnen beheren. Uiteraard moet u ook snel afspraken kunnen inplannen en notities maken in uw patiëntendossiers.

ChirO biedt u de oplossing voor gebruiksvriendelijk digitaal praktijkbeheer. U hebt uw dossiers en uw agenda altijd en overal bij de hand op uw pc, Mac, tablet of smartphone.

Hebt u een groepspraktijk? Dan kunt u vlot patiëntendossiers en agenda's delen. Bovendien kan uw secretaresse eenvoudig het overzicht behouden over alle dagelijkse activiteiten binnen uw groepspraktijk.

Ontdek ChirO

PodO voor podologie
PodO voor podologie

Met PodO kiest u als podoloog voor een gebruiksvriendelijk platform voor het beheer van uw privé- of groepspraktijk.

Laat u verbazen door de handige functionaliteiten zoals dossierbeheer op uw maat, een gebruiksvriendelijke agenda, nieuwsbrieven en afspraakherinneringen, financiële opvolging, afspraakboekingen en digitale intakes via uw website.

U hebt altijd toegang tot PodO via pc, Mac, tablet of smartphone. Handig én gebruiksvriendelijk.

Ontdek PodO

AcupunctO voor acupunctuur
AcupunctO voor acupunctuur

Staat een professionele praktijkvoering voor u als acupuncturist centraal? Kies dan voor AcupunctO om uw praktijk digitaal te beheren.

We garanderen een dossierstructuur op maat van uw expertise en handige templates om snel de drukpunten voor elke behandeling aan te duiden.
Daarnaast bieden we een gebruiksvriendelijke agenda, nieuwsbrieven en afspraakherinneringen, financiële opvolging, afspraakboekingen en digitale intakes via uw website.

AcupunctO is altijd beschikbaar op uw pc, Mac, tablet of smartphone.

Zowel voor privé- als groepspraktijken en perfect voor multidisciplinair samenwerken.

Ontdek AcupunctO

AthleticO voor Sport
AthleticO voor Sport

Als physical trainer of coach heeft u nood aan een correcte en accurate real-time opvolging van uw atleten. Begeleidt u nu hardlopers, wielrenners, voetballers of athleten uit andere sportdisciplines, u heeft nood aan een flexibele dossiervoering aangepast aan de desbetreffende sporttak.

U moet immers trainingsschema's uitwerken en delen met uw sporters, een efficiënte communicatie is onontbeerlijk, een up-to-date agenda zorgt er voor dat iedereen op tijd aanwezig is en voor blessureopvolging heeft u nood aan een zeer flexibele medische dossiervoering aangepast aan de discipline van de sporters die u begeleidt.

Sportclubs en sportbonden hebben bijkomend nood aan een overzichtelijke opvolging van teams, begeleiders en coaches.

AthleticO ondersteunt het allemaal.

Ontdek AthleticO

SchedulO voor afsprakenbeheer
SchedulO voor afsprakenbeheer

Bent u als telesecretariaat of medische discipline op zoek naar een gebruiksvriendelijke oplossing voor agendabeheer?

Doe een beroep op Crossuite voor een compleet en performant systeem met handige apps en boekingsmogelijkheden via uw website.

Ontdek SchedulO

FysiO voor Fysiotherapie
FysiO voor Fysiotherapie

Om uw agenda en patiëntendossiers eenvoudig en efficiënt digitaal te beheren kiest u FysiO.

Wist u trouwens dat FysiO alle diensten geïntegreerd heeft zoals COV en BSN check, Fysiovergoeding, Zorgmail, Vecozo declaraties, scanning en zich volledig in cloud bevindt? Geen gedoe meer met backups, vpn verbindingen of niet werkende server. FysiO is uiterst gebruiksvriendelijk en de klok rond beschikbaar via pc, Mac, tablet of smartphone.

Agendabeheer, verwijzingen, rekeningen, declaraties, communicatie, briefwisseling, zorgmail, scanning, KNGF-dossiervoering, ...
mogelijkheden genoeg met FysiO.

Ontdek FysiO

Andere Disciplines
Andere Disciplines

U vindt uw discipline niet terug in de lijst? Waarschijnlijk hebben we ook voor uw discipline een oplossing.

Naast voorgaande disciplines voorziet Crossuite reeds oplossingen voor de volgende medische en niet medische disciplines:

Medisch

 • Orthopedie
 • Orthomoleculaire geneeskunde
 • Manuele Therapie
 • Logopedie
 • Natuurtherapie
 • Physical coaches
 • Huidtherapie
 • Psychologie
 • Diëtiek
 • Mesologie
 • Orthodontie
 • AK (Applied Kinesiology)


Niet Medisch

 • Visitaties binnen Chiropraxie
Warning
Completed!
Uw bericht kon niet verstuurd worden.