Homepage / De Mogelijkheden

De Mogelijkheden

Al onze applicaties hebben tot doel de zorg van de patiënt optimaal te ondersteunen.
Alles is dus opgebouwd rond de patiënt en zijn behandeling.
Door gebruik te maken van de crossuite applicaties voelt de patiënt zich op een professionele manier benaderd en geholpen.

Patiënten Dossier
Patiënten Dossier

Uw Elektronisch Patiënten Dossier ( EPD)
wordt volledig aangepast naar uw specifieke manier van werken.

Een hoge graad van aanpasbaarheid en diverse opmaak structuren laten ons toe om uw ideale dossierstructuur te creëren.

Een dossierstructuur die met uw  competenties meegroeit en ten allen tijde aanpasbaar en dit zonder verlies van uw historische data!

Agenda
Agenda

Compleet afsprakenbeheer dat volledig aanpasbaar is aan u en uw praktijkprocessen.

Eenvoudig het overzicht behouden, correct en snel afspraken boeken op de ideale vrije plaats zijn de hoekstenen van onze oplossing.

Met de ingebouwde communicatiekanalen zoals email en SMS zorgt u er bijkomend voor dat geen enkele afspraak meer gemist wordt.

De zorg voor uw patiënt, eenvoud en gebruiksgemak staan steeds centraal.

Communicatie
Communicatie

Uw prioriteit is de patiënt zich goed doen voelen in uw handen. Een basis van vertrouwen creëren tussen de patiënt en uzelf is hiervoor noodzakelijk.

Met de Crossuite communicatietools heeft u alles in huis om deze vertrouwensband op te bouwen vanaf het eerste contact met de patiënt.

Afspraakherinneringen via email en SMS, nieuwsbrieven, verjaardagswensen, geautomatiseerde checkups en statistiek, doen uw patiënten weerkeren naar uw praktijk.

Briefwisseling
Briefwisseling

Een professionele en correcte briefwisseling met uw patiënten, specialisten en collega's waarmee u samenwerkt is een tijdrovende taak.

Door gebruik te maken van de documentverwerking binnen Crossuite heeft u alle tools in handen om in enkele kliks gepersonaliseerde, professionele A4 documenten op te stellen in alle courante formaten: Docx / PDF / RTF / Etc.

Uw briefwisseling per email versturen of printen, meteen gepersonaliseerd naar een 100tal individuele patiënten, en dit in slechts enkele kliks... Dit is tijdsbesparing in het kwadraat.

Financieel beheer
Financieel beheer

Een vlotte en correcte afrekening van uw behandelingen is een topprioriteit binnen uw praktijk.

Notatemplates aangepast aan de praktijk en elke individuele behandelaar, opvolging van betalingen, versturen per email en/of afprinten van betalingsherinneringen, correcte kasrapportage op het einde van de behandeldag, aangepaste financiële overzichten en lijsten voor uw accountant zijn maar enkele van de oplossingen waar u dagelijks van kan profiteren.

Webboekingen
Webboekingen

Ontvang minder oproepen en word minder gestoord dankzij ons eenvoudig te gebruiken onlineboekingssysteem.

Crossuite zorgt voor een 24/7 bereikbaarheid van uw praktijk. Het boekingsysteem van Crossuite wordt geraadpleegd via uw eigen website en geeft u volledige controle over uw agenda.

Nooit vonden patiënten sneller de weg naar uw praktijk!

Digitaal intakeformulier
Digitaal intakeformulier

Bespaar kostbare tijd door uw patiënten op voorhand ons uniek digitaal intakeformulier te laten invullen. Hun gegevens worden vervolgens automatisch opgeladen in hun dossier.

Zo stijgt de accuraatheid en effectiviteit van de eerste behandeling aanzienlijk. U merkt het: de interactie met uw patiënt verliep nog nooit zo vlot.

Contact met andere zorgspecialisten
Contact met andere zorgspecialisten

Wilt u communiceren via Zorgmail, e-Box of op andere manieren informatie uitwisselen?

Crossuite biedt u alle mogelijkheden.

Warning
Completed!
Uw bericht kon niet verstuurd worden.